Bäckenbälte med aktiv smärtlindring

En ny typ av bäckenbälte för dig som har foglossning eller bäckensmärta i samband med graviditet. Det är bredare med stöd även för ländryggen och stegvis öppningsfunktion framtill. Denna designskyddade och CE – märkta produkt lindrar smärta och stabiliserar bäckenet och kan kombineras med en smärtlindringsapparat TENS för god effekt. Ett bälte för dig som vill leva ett aktivt och smärtfritt liv under din graviditet. Utformad av leg fysioterapeut och industridesigner.

Foglossning / Bäckensmärta

Tillhör du de 20 % av alla gravida som har ont i bäckenet? Vanligtvis har bäckenet en självlåsningsmekanisk. Denna luckras upp pga hormonella orsaker under graviditeten och ger smärta. Det kan vara svårt att gå, sätta sig, resa sig och vända sig i sängen. Medicinsk smärtlindring kan inte ges i samma utsträckning.

Active Mama Go Gertrud

Gertrud Blomstrand, fysioterapeut och industridesigner

Som fysioterapeut möter jag på kliniken dagligen människor med smärta. Några av dessa är patienter som har bäckensmärta i samband med graviditet. Själv som mamma till tre barn vet jag vilken påfrestning en graviditet är för kroppen. Samtidigt är kvinnan anpassad till just den processen men det kan vara olika för många kvinnor. Vissa kvinnor drabbas av foglossning eller s k bäckensmärta i samband med graviditet. Varför vet man inte riktigt. Jag kom att intressera mig för just denna patientgrupp.

Jag vill veta mer

Kontakta mig för mer information och meddela mig när Active Mama finns till försäljning i webbshoppen.

© 2018 Active Mama | Wapp Media